CONTACT

Contactgegevens

telefoon   +31 6 – 111 32 999
maandag t/m vrijdag. In de avond of in het weekend graag via sms of WhatsApp.

e-mail   sander@oud-goud-inkoop.nl.
E-mail wordt over het algemeen vóór het einde van de dag beantwoord.

Antwoordnummer
‘Face to face’ zaken doen is door overvolle agenda’s helaas niet altijd mogelijk. Daarom biedt Oud Goud Inkoop ook de mogelijkheid om het edelmetaal naar ons op te sturen. Wij raden aan om het edelmetaal losjes in een plastic zakje te doen en deze vervolgens in een bubbeltjes envelop te stoppen. Maak een foto van hetgeen dat opgestuurd wordt en weeg de envelop even op de keukenweegschaal of bij PostNL voordat je het verstuurt.

Het is altijd prettig om één en ander door te nemen alvorens metalen naar ons opgestuurd worden. Na ontvangst van de metalen wordt bepaald wat de beste verwerkingsmethode is, waarna onze bevindingen telefonisch worden doorgenomen.

Indien je de zending wilt verzekeren, zal daar wel enkele euro’s voor moeten worden betaald bij het postkantoor. Om vermissing van pakketjes te voorkomen, raden wij in ieder geval aan om de zending naar mij persoonlijk te sturen, zodat tijdens het verzendproces de connectie met edele metalen niet gelegd zal worden. Wanneer er twijfels zijn m.b.t. de zending, kun je ten alle tijden contact met ons opnemen.

Je kunt het dentaal en/of sieraden afval sturen naar:

Sander Schippers
Antwoordnummer 54021
3620 VB Breukelen

Aangezien de koersen kunnen fluctueren kunnen wij slechts de koers op het moment van verkopen aanhouden, in de praktijk zal dit geen grote problemen geven, over het algemeen zijn de verschillen in vergoeding verwaarloosbaar.

Omdat onze voorkeur uitgaat elkaar gewoon een hand te kunnen geven, zullen wij altijd proberen om een afspraak in te plannen. Mocht dit toch echt niet lukken, denken wij met deze service toch een passende oplossing te bieden.