Scherpe prijzen en uitgebreide service
Bij Oud Goud Inkoop zijn dagprijzen voor sloopgoud gestaffeld, dus hoe meer je verkoopt, hoe hoger de vergoeding per gram. Op deze manier kunnen wij de meest scherpe prijzen bieden én tegelijkertijd onze kosten dekken.

Actuele vergoeding voor sieraden en sloopgoud zijn te vinden op de pagina ACTUELE PRIJZEN.

Onze werkwijze
Oud Goud Inkoop maakt het je makkelijk. Wij snappen als geen ander dat je niet zomaar even de deur uit kan om ingekocht sloopgoud te laten verwerken, daarom komen wij graag bij jou langs.

Om onze tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken, geven wij een voorschot, zodat de kas weer op orde is en je verder kunt.

Bij ontvangst wordt de partij gewogen en gefotografeerd, de partij wordt later op de dag door ons gecontroleerd. Over het algemeen zullen de opgegeven gewichten en gehaltes kloppen, en kan de eindafrekening gemaakt worden. Mocht er iets niet kloppen aan de opgave wordt dit apart gehouden en met je doorgenomen.

Wij hanteren de dagprijzen op het moment van ontvangst.

Troubleshooter voor de juwelier
Oud Goud Inkoop is ontstaan als inkoper van goud. Omdat Oud Goud Inkoop zich sterk richt op de juweliersmarkt, is de nadruk ook komen te liggen op het probleem oplossen voor de juweliersmarkt.

Wij bewegen ons door heel het land, en zijn daardoor in staat om in een vertrouwde omgeving spullen op te halen en af te geven.

Ook bieden wij de mogelijkheid om, bij accuut personeelstekort, in te springen als freelance verkoop medewerker.

Daarnaast kunnen wij (spoed)reparaties verzorgen, Oud Goud Inkoop lost problemen op.

Wie is Oud Goud Inkoop? 
Oud Goud Inkoop wordt geleid door Sander Schippers, en kan bouwen op de jarenlange ervaring met de recycling van rijke edelmetaal afvallen zoals sieraden en dental afval. Daarnaast heeft Sander een uitgebreid netwerk binnen de juweliersbranche opgebouwd, wat zeer goed uitkomt voor het oplossen van probleempjes van alledag waar de juwelier zoal tegenaan loopt.

Na 9 jaar bij een edelmetaal groothandel gewerkt te hebben op de recycling afdeling, is er nog vele jaren ervaring bijgekomen als filiaalmanager bij een grote goudinkoper. Uiteindelijk heeft dit geleid tot het oprichten van Oud Goud Inkoop, om zo de kennis en ervaring in te zetten om edelmetaal te verwerken tegen gunstige condities.
Oud Goud Inkoop onderhoudt al sinds jaar en dag goede contacten met juweliers, goudsmeden, goudopkopers, muntenhandelaren, tandartsen en dental laboratoria.

Al deze ervaring heeft geleerd dat transparantie, discretie en vertrouwen dé vereisten zijn voor prettig zakendoen.

Oud Goud Inkoop biedt diverse mogelijkheden om een bestemming te vinden voor uw edelmetaal afval:

  • Afval te gelde maken
  • Afval omzetten in vrij verhandelbare gouden of zilveren baren of munten.

Oud Goud Inkoop is leverancier van:

  • Soldeer, plaat en/of draad
  • Horlogebatterijen, veerringen, cartiersluitingen etc.

Oud Goud Inkoop maakt het je gemakkelijk.