PARTICULIEREN 2019-11-10T10:03:52+00:00

Oud goud verkopen tegen een scherpe prijs én bij een betrouwbaar adres ?

Bij Oud Goud Inkoop ben je aan het goede adres. Oud Goud Inkoop is transparant, discreet en betrouwbaar.

Oud Goud Inkoop heeft sinds 1999 ervaring met de recycling van sieraden. Wij organiseren taxatiedagen in verschillende dorpen en steden, zodat u de waarde van uw sieraden kunt laten bepalen. Indien gewenst kunnen wij de sieraden opkopen, vaak is een sieraad meer waard dan verwacht! Ook van kapotte en vergeten sieraden die al jaren in een laatje liggen kan de waarde behoorlijk hoger liggen dan gedacht. De bedragen kunnen snel oplopen, een leuke manier van opruimen dus.

Bij Oud Goud Inkoop zijn dagprijzen voor sloopgoud gestaffeld, dus hoe meer je verkoopt, hoe hoger de vergoeding per gram. Op deze manier kunnen wij de meest scherpe prijzen bieden én tegelijkertijd onze kosten dekken.

Actuele vergoeding voor uw sieraden kunt u vinden op de pagina ACTUELE PRIJZEN.

Werkwijze

Oud Goud Inkoop komt bij je langs. Her en der in Nederland organiseert Oud Goud Inkooptaxatiedagen, deze dagen worden ook aangekondigd in de lokale krant. Taxatie is kosteloos en vrijblijvend, je bent uiteraard nergens toe verplicht. Wanneer je het geen prettig idee vindt om met veel sieraden over straat te gaan, bestaat de mogelijkheid dat wij bij je langs komen voor een taxatie. Indien dit gewenst is, neem dan even contact met ons op.