PARTICULIEREN

Oud goud verkopen tegen een scherpe prijs én bij een betrouwbaar adres ?

Oud Goud Inkoop is het juiste adres. Oud Goud Inkoop is transparant, discreet en betrouwbaar.

Oud Goud Inkoop heeft sinds 1999 ervaring met de recycling van sieraden. Wij organiseren taxatiedagen in verschillende dorpen en steden, zodat men eenvoudig en vrijblijvend de waarde van sieraden, muntencollecties en overige edelmetalen kan laten bepalen. Indien gewenst kunnen wij de sieraden opkopen, vaak is een sieraad meer waard dan verwacht! Ook van kapotte en vergeten sieraden die al jaren in een laatje liggen kan de waarde behoorlijk hoger liggen dan gedacht. De bedragen kunnen snel oplopen, een leuke manier van opruimen dus.

Bij Oud Goud Inkoop zijn dagprijzen voor sloopgoud gestaffeld, dus hoe meer er verkocht wordt, hoe hoger de vergoeding per gram. Op deze manier kunnen wij de meest scherpe prijzen bieden én tegelijkertijd onze kosten dekken.

Actuele vergoeding voor uw sieraden zijn te vinden vinden op de pagina actuele prijzen.

Werkwijze

Oud Goud Inkoop heeft geen bezoekadres, wij komen bij de mensen langs langs. Her en der in Nederland organiseert Oud Goud Inkoop taxatiedagen, deze dagen worden ook aangekondigd in de lokale krant. Taxatie is kosteloos en vrijblijvend. Wanneer je het geen prettig idee vindt om met veel sieraden over straat te gaan, bestaat de mogelijkheid dat wij, geheel kosteloos en vrijblijvend, bij je thuis komen voor een taxatie. Indien dit gewenst is, neem dan even contact met ons op.